tirsdag 16. juli 2013

opp, videre, prøv

Jeg liker at det regner. Jeg liker å kjenne levende pels som smyger seg forbi meg og stryker borti ankelen min. Jeg liker salg. Jeg liker å sysle. Jeg liker å skrive huskelapper med svart blekk. Jeg liker å fremdeles være våken i de stille morgentimene. Jeg liker grønt. Jeg liker varm hud og brune armer. Jeg liker å gjemme ting, og jeg liker å planlegge. Jeg liker... vel, ønsker... å passe i meg selv, å høre til der, som en løve som aldri er i bur.(De som jukser på Wordfeud: Hvordan våger dere å fornærme intellektet mitt? Jeg ruler, hører dere, er "au naturalus hjernus a lá Caroline"!
~ Jeg skal muligens ut å reise helt alene om ganske få dager (hvilket isåfall blir den mest elleville og uvante og crazye og mest nervepirrende hendelsen på lenge)! (Det grubles i om jeg da skal ha håndbagasje + bagasje eller bare håndbagasje.)
~ Jeg bestilte "visst" en ganske stor pakke på nettet i går uten å spørre mami først (det er hennes penger), så nå er planen å skjule for staten at jeg er kriminell, hente pakken når den kommer og late som ingenting (samme gjelder den nye mobilen, bare ''whaaa, never seen it before!''). NEIDA.) 

15 kommentarer:

 1. Ahhh, jeg er så betatt av ditt intellekt. Skulle tilfredstilt deg, og elsket deg lenge. Men vi er bare fra forskjellige verdner. Kansje en dag kan vi oppleve hverandres kropper. Dette hørest kanskje ganske creepy ut, men jeg lover deg, jeg er en så kalt romantisk person.

  Hilsen, gutten i skyggen.

  (Nærmere enn du tror :) )

  SvarSlett
 2. Om du fortsatt er våken, kan vi gjerne chatte :)

  SvarSlett
 3. haha, så bra. Ikke se på det så creepy. Jeg er på din alder. Jeg er bare for pyse til å ytre meg. Jeg synest du er den mest tiltrekkende kvinnen jeg noensinne har møtt. Intellektuelt, og dermed fysisk. Spørr meg om hva som helst.

  -Gutten i skyggen

  SvarSlett
  Svar
  1. Nekter ikke for at jeg gjør det, hehe... OK, hvem er du? Gi meg en pekepinn i det minste.

   Slett
 4. Haha, Gutten i skyggen vel? Tro meg.. Jeg er en av De mest u-creepy, følsomme og elskende personene du har møtt, Selv om jeg ikke gir uttrykk for det. Jeg vet hvor mye dette teaser deg. hahah :)
  -you know who

  SvarSlett
  Svar
  1. Høh. OK, hei! Er jeg jenta i lyset, jeg, da liksom?
   (-nei, only YOU know who)...

   Slett
 5. For meg er du jenta i lyset. For å si det sånn; At folk i 2013 ikke setter pris på et sånt intellektuell, er sykt. Du er den mest sjarmerende jenta jeg har møtt. Tro meg; Det finnest hvertfall NOEN som finner deg atraktiv, Og jeg er rett og slett betatt.
  Hilsen fast leser, SVGS elev.
  -Gutten i skyggen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kan ikke si at jeg tror på det, men takk!
   P.S. Jeg har mistanker om hvem du er! Wooo, scary? :)

   Slett
 6. gi meg NOE da :)

  SvarSlett
 7. Vi får leve med mystikken.
  -gutten i skyggen

  SvarSlett
 8. Men husk dette; Du blir satt pris på.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk... men husk dette; det finnes ikke forskjellige verdener - jeg er like mye i "din" verden som det du er, og man er ikke betatt av noen om man aldri har lyst til å faktisk være ved noens side! Ellers, som sagt, tusen takk...

   Slett